Gönen'de Sıra dışı 23 Nisan

Gönen

Gönen Fenerbahçeliler Derneğinden 23 Nisan armağanı çocuklara Bisiklet Dağıtıldı.


Gönen Fenerbahçelilerden Bisiklet armağanı paylaşan: f100002322995885

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ülkemiz genelinde olduğu gibi İlçemiz Gönen’de de çeşitli etkinliklerle hafta boyu farklı kutlamalara sahne olmaya devam ediyor. Şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarıyla başlayan süreç her okulda yapılan etkinliklerle gündeme damgasını vurdu.

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bahçesindeki kutlamaların finalinde ise Gönen Fenerbahçeliler Derneğinin düzenlediği organizasyon ile “Sevgi Eylem Gerektirir” sloganıyla adlandırılan ilçemiz ilkokullarında eğitim gören başarılı ve bisikleti olmayan öğrencilere bisiklet hediye edilmesi töreni gerçekleştirildi. Bisikletlerin sahipleriyle buluşması sonrasında etkinlikler Kaplıcalar Yıldız Meydanında çocuklara yönelik eğlence, animasyon, gösteri ve hediyeleşmeler ve yarışmalarla devam etti. Protokol heyetinin öğrenciler ve velilerle keyifli ve mutlu bir güne imza attıkları 23 kutlamaları Gönen’de renkli ve eğlenceli bir bayram kutlamasına ev sahipliği yaptı.

                Gönen Fenerbahçeliler Derneği, Fenerbahçe Spor kulübünün sosyal sorumluluk projeleri kapsamında olmak üzere 8 yıldan bu yana Gönen’de eğitim görmekte olan öğrencilere kırtasiye, giyim ve benzeri araç-gereç yardımında bulunmaktaydı. 2014 yılı için geliştirilen proje ile de SEVGİ EYLEM GEREKTİRİR başlıklı organizasyon ile ilçemizdeki 17 ilkokuldan seçilen daha önce bisiklet sahibi olmamış 17 başarılı öğrenciye bisiklet hediye edilmesi kararlaştırılmıştır. Projeye destek veren diğer sivil toplum kuruluşları ile uygulamayı gerçekleştirilmesinde payı olan Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür eden Gönen Fenerbahçeliler Derneği kamuoyunun takdirine mahzar old



  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false